Harrys återvänder till Motala

Harrys är en svensk bar- och brasserikedja som bejakar det svenska ursprunget såväl i design och inredning som i menyerna. Under de senaste åren har kedjan lagt ett stort fokus på expansion och kan nu glädjande meddela att Harrys kommer tillbaka till Motala och skapar ett 10-tal nya jobbtillfällen.

qhdarzzcevisrrcxyert

Harrys är en mötesplats för alla som vill njuta av vällagad mat och god dryck samt bra underhållning i en välkomnande och hemtrevlig miljö. På Harrys är man helt enkelt i gott sällskap.

Krögare för Harrys i Motala blir Marcus Kåtorp som idag är VD för Statt Motala. Nu tar Marcus sikte på att leverera en högkvalitativ upplevelse till Motalaborna.

– Jag fastnade för Harrys som med sitt uppdaterade koncept kommer att modernisera restaurangutbudet i Motala. På Harrys lägger man stort fokus på kvalitén på maten, gästbemötande och att skapa bra underhållning för sina gäster. Detta tror och hoppas jag kommer bidra till en positiv utveckling för Motala, säger Marcus Kåtorp, krögare på Harrys i Motala.

Mat, livemusik och företagsevenemang

Byggnationen av Harrys startar i augusti och beräknas vara klar i slutet av oktober. Den nya restaurangen kommer att etableras i tidigare Saluhallen.

– Det är en stor och öppen lokal med högt i tak. Utöver restaurangdelen kommer vi även kunna erbjuda live musik, temafestkvällar, quiz och företagsevenemang med mera. Uteserveringen nästa sommar kommer att bli magisk, säger Marcus Kåtorp.

Under 2014 relanserades Harrys och med det uppdaterade inrednings- och matkonceptet förstärker man positionen som svensk bar- och brasserikedja. Inspirationskällan Harry Nilsson, en klurig livsmedelshandlare i Falkenberg som drev en folklig och personlig handelsbod för många år sedan, är fortfarande en stark förebild för kedjan.

– Hos oss är alla välkomna. Både för en middag med familjen, en helkväll med vännerna eller för en avslappnad stund på uteserveringen. Vi är glada att få möjlighet att placera Sveriges bästa restaurangkedja i Motala igen. Vi har under en längre tid haft som målsättning att återvända till Motala. Nu är tiden rätt, lokalen är rätt och vi har hittat rätt krögare att driva det, avslutar Niclas Möller, VD på Harrys.

Publicerad: 29 juli 2019
Senast uppdaterad: 18 september 2023

Hittar du inte vad du söker?