Vi söker två turistinformatörer till sommaren

Tycker du om att möta nya människor? Vill du med inspiration visa upp vad Motala har att erbjuda? Nu söker vi två personer till vår sommaröppna turistinformation.

Frick avlång

Från mitten av juni till mitten av augusti kommer Motalas sommaröppna turistinformation att finnas centralt på Stora torget. Nu söker vi dig som tycker om att träffa nya människor och brinner för att få fler att upptäcka vad som finns att göra i vårt område. En riktig Motalaambassadör.

Arbetet är självständigt och du kommer att vara vårt ansikte utåt. Förutom svenska som språk ska det kännas naturligt att prata engelska och du ska ha kännedom om Motala med omnejd. Det här är sommarjobbet för dig som är ansvarsfull och som vill erbjuda ett gott värdskap till besökare och Motalabor. Erfarenhet av liknande arbete premieras .

Detaljer om tjänsten

Turistinformationen kommer att vara öppen alla dagar i veckan med schemalagd arbetstid varannan helg. I tjänsten kan det även ingå att vara ut med vår InfoPoint-lådcykel och möta besökarna samt att vara behjälplig med sociala medier. Tjänstgöring ca 30 timmar/vecka enligt schema och lön enligt avtal. Minimiålder 18 år.

Varmt välkommen att lämna din ansökan om tjänsten senast 31 mars. Mailas till info@tillvaxtmotala.se

Publicerad: 15 februari 2023
Senast uppdaterad: 01 mars 2023

Hittar du inte vad du söker?