Ännu en magisk kväll med Odelberg

Stefan Odelberg är entertainern och programledaren som med hjälp av magi får publiken att häpna och känna sig delaktig. När Motalagalan arrangerades senast 2019, bjöd han gästerna på en så magisk kväll att han återigen är kvällens konferencier.

Stefan_Odelberg

Stefan Odelberg har medverkat i flertalet TV- och scenproduktioner där Diggiloo, Bingolotto och Melodifestivalen är de mest välkända.

Vad minns du bäst från senaste Motalagalan?

– Många saker! Jag minns den fantastiska publiken, så många glada förväntansfulla gäster. Det blev många skratt när jag intervjuade Andreas Norlén, det var kul. Sist men inte minst så minns jag självklart hela upplägget och känslan av att ha varit med i ett lyckat projekt.

Jag ser fram emot nya minnen på årets gala!

Stefan har arbetat i underhållningsbranschen i över två decennier och är en mycket uppskattad multitalang. Kombinationen av att vara påläst och samtidigt ha sinnesnärvaro för att kunna improvisera är hans största styrka. Det brukar skrattas en hel del när han håller i trådarna.

Motalagalan arrangeras för att hylla entreprenörer, förebilder och eldsjälar. En kväll att inspireras av.

Varför tror du det är viktigt att lyfta entreprenörer?

För att ge dem en boost och visa att de har lyckats, att det är värt att fortsätta. Det är också viktigt att visa upp den bredd av entreprenörer och eldsjälar som finns. De som vinner har ju gjort någonting rätt och då kan de i sin tur motivera andra, både nya och redan existerande idémakare.

Publicerad: 08 november 2021
Senast uppdaterad: 08 november 2021

Hittar du inte vad du söker?