Bolagsstyrelse

Vid Tillväxt Motalas årsstämma den 7 april 2021 omvaldes Roger Altsäter som ordförande. Marie Bergmar, Gunilla Brynell Johansson och Magnus Larsson omvaldes som ledamöter. Maria Hasselgren-Lundberg och Lars Ström nyvaldes till styrelsen.

Roger_

Roger Altsäter

Styrelsens Ordförande

0708-65 23 02
roger.altsater@gotakanal.se

Roger arbetar sedan några år tillbaka som vd för AB Göta Kanalbolag. Dessförinnan var han vd på ASM Foods i Mjölby och har även erfarenhet av radioreklam då han varit VD för Radio & Co. Har fått sin skolning i ICA-koncernen.

Marie_

Marie Bergmar

Ledamot

0141 - 20 23 10
marie.bergmar@swedbank.se

Marie har mångårig erfarenhet från Swedbank i Motala, och efter en tio år lång jobbutflykt i Sydnärke återvände hon för ett antal år sedan till sjöstaden. Nu arbetar hon som företagsansvarig på Swedbanks kontor i Västra Östergötland.

Gunilla_

Gunilla Brynell Johansson

Ledamot

0738-22 32 96
gunilla.brynell@vatternrundan.se

Gunilla arbetar sedan ett antal år tillbaka som VD på Motala AIF Vätternrundan. Tidigare mångårig verksamhet på olika roller inom finansbranschen. Senast som HR-chef inom Swedbank.

Magnus_

Magnus Larsson

Ledamot

0736-88 86 26
magnus@cofla.se

Är ägare till fastighetsbolaget Slangtornet. Arbetade tidigare som vd på IT-Drift och Konsultbolaget exeo, och har jobbat inom IT branschen sedan 1995. Magnus har varit med och byggt upp många nya avdelningar, verksamheter och etableringar. Är i grunden utbildad officer.

Mia_

Maria Hasselgren-Lundberg

Ledamot

0767-78 15 14 
mia.hasselgren-lundberg@industrikompetens.se

Mia jobbar på Skill och har flera externa uppdrag inom kompetensförsörjning för industrin bl.a. processledare för Teknikcollege Östergötland, projektledare för Industridag Östergötland samt ordförande i Regionalt Kompetensforum. Har en bakgrund från tryckeribranschen och är grafisk ingenjör.

Lars_

Lars Ström

Ledamot

0141-22 76 33
lars.strom@byggstatikab.se

Lars arbetar sedan 3 år tillbaka som vd för Byggstatik. Dessförinnan var han Affärschef i Erlandsson koncernen med placering i Norrköping  och har även arbetat i ett flertal ledande roller inom entreprenadsidan både i Stockholm och Östergötland.

Hittar du inte vad du söker?