Bolagsstyrelse

Roger_

Roger Altsäter

Styrelsens Ordförande

0708-65 23 02
roger.altsater@gotakanal.se

Roger arbetar sedan några år tillbaka som vd för AB Göta Kanalbolag. Dessförinnan var han vd på ASM Foods i Mjölby och har även erfarenhet av radioreklam då han varit VD för Radio & Co. Har fått sin skolning i ICA-koncernen.

Marie_

Marie Bergmar

Ledamot

marie_bergmar@hotmail.com

Marie har mångårig erfarenhet från Swedbank i Motala, och efter en tio år lång jobbutflykt i Sydnärke återvände hon för ett antal år sedan till sjöstaden. Hon har även tidigare arbetat som företagsansvarig på Swedbanks kontor i Västra Östergötland.

Mats 800

Mats Engman

Ledamot

0703 - 72 77 32
mats.engman@maenco.se

Mats har en inom industrin varav 17 år som CIO på Dometic Group med övergripande ansvar för koncernens IT. Civilingenjör i botten med efterföljande studier inom ekonomi och historia. Född och uppvuxen i Motala.

Mia_

Maria Hasselgren-Lundberg

Ledamot

mia@hasselgren.se

Maria har tidigare arbetat på Skill och har haft flera externa uppdrag inom kompetensförsörjning för industrin, bland annat som processledare för Teknikcollege Östergötland, projektledare för Industridag Östergötland samt ordförande i Regionalt Kompetensforum. Hon har även en bakgrund från tryckeribranschen och är grafisk ingenjör.

Karin 800

Karin Petersson

Ledamot

0141-544 44
karin.petersson@svenskplastatervinning.se

Karin jobbar som Head of Operations på Svensk plaståtervinning.

Lars_

Lars Ström

Ledamot

0141-22 76 33
lars.strom@byggstatikab.se

Lars arbetar sedan tre år tillbaka som vd för Byggstatik. Dessförinnan var han Affärschef i Erlandsson koncernen med placering i Norrköping  och har även arbetat i ett flertal ledande roller inom entreprenadsidan både i Stockholm och Östergötland.

Magnus 800

Magnus Åkesson

Ledamot

0703 - 01 81 83
magnus.akesson@pointproperties.se

Magnus Åkesson jobbar som vd på Point Properties. Han är civilingenjör inom fastighetsekonomi och juridik, och har i närmare två decennier arbetat på olika ledande bolag inom förvaltning och projektutveckling. Främst med inriktning på handelsfastigheter, centrumanläggningar och stadsdelscentrum.

Hittar du inte vad du söker?