Bolagsstyrelse

Vid Tillväxt Motalas årsstämma den 7 april 2021 omvaldes Roger Altsäter som ordförande. Marie Bergmar, Gunilla Brynell Johansson och Magnus Larsson omvaldes som ledamöter. Maria Hasselgren-Lundberg och Lars Ström nyvaldes till styrelsen.

Roger_

Roger Altsäter

Styrelsens Ordförande

0708-65 23 02
roger.altsater@gotakanal.se

Roger arbetar sedan några år tillbaka som vd för AB Göta Kanalbolag. Dessförinnan var han vd på ASM Foods i Mjölby och har även erfarenhet av radioreklam då han varit VD för Radio & Co. Har fått sin skolning i ICA-koncernen.

Marie_

Marie Bergmar

Ledamot

0141 - 20 23 10
marie.bergmar@swedbank.se

Marie har mångårig erfarenhet från Swedbank i Motala, och efter en tio år lång jobbutflykt i Sydnärke återvände hon för ett antal år sedan till sjöstaden. Nu arbetar hon som företagsansvarig på Swedbanks kontor i Västra Östergötland.

Mats 800

Mats Engman

Ledamot

0703 - 72 77 32
Mats.engman@maenco.se

Mats har en inom industrin varav 17 år som CIO på Dometic Group med övergripande ansvar för koncernens IT. Civilingenjör i botten med efterföljande studier inom ekonomi och historia. Född och uppvuxen i Motala.

Mia_

Maria Hasselgren-Lundberg

Ledamot

0767-78 15 14 
mia.hasselgren-lundberg@industrikompetens.se

Mia jobbar på Skill och har flera externa uppdrag inom kompetensförsörjning för industrin bl.a. processledare för Teknikcollege Östergötland, projektledare för Industridag Östergötland samt ordförande i Regionalt Kompetensforum. Har en bakgrund från tryckeribranschen och är grafisk ingenjör.

Karin 800

Karin Petersson

Ledamot

0141-544 44
karin.petersson@svenskplastatervinning.se

Karin jobbar som Head of Operations på Svensk plaståtervinning.

Lars_

Lars Ström

Ledamot

0141-22 76 33
lars.strom@byggstatikab.se

Lars arbetar sedan 3 år tillbaka som vd för Byggstatik. Dessförinnan var han Affärschef i Erlandsson koncernen med placering i Norrköping  och har även arbetat i ett flertal ledande roller inom entreprenadsidan både i Stockholm och Östergötland.

Magnus 800

Magnus Åkesson

Ledamot

0703 - 01 81 83
magnus.akesson@pointproperties.se

Magnus Åkesson jobbar som VD på Point Properties. Han är civilingenjör inom fastighetsekonomi och juridik, och har i närmare två decennier arbetat på olika ledande bolag inom förvaltning och projektutveckling. Främst med inriktning på handelsfastigheter, centrumanläggningar och stadsdelscentrum.

Hittar du inte vad du söker?