Bolagsstyrelse

Roger_

Roger Altsäter

Styrelsens Ordförande

0708-65 23 02
roger.altsater@gotakanal.se

Roger arbetar sedan några år tillbaka som vd för AB Göta Kanalbolag. Dessförinnan var han vd på ASM Foods i Mjölby och har även erfarenhet av radioreklam då han varit VD för Radio & Co. Har fått sin skolning i ICA-koncernen.

Karin 800

Karin Petersson

Ledamot

0141-544 44
karin.petersson@svenskplastatervinning.se

Karin jobbar som Head of Operations på Svensk plaståtervinning.

Lars_

Lars Ström

Ledamot

0141-22 76 33
lars.strom@byggstatikab.se

Lars arbetar sedan tre år tillbaka som vd för Byggstatik. Dessförinnan var han Affärschef i Erlandsson koncernen med placering i Norrköping  och har även arbetat i ett flertal ledande roller inom entreprenadsidan både i Stockholm och Östergötland.

Mikael Trieb

Mikael Trieb

Ledamot

0709-703096

mikael@smoofit.com

Mikael Trieb är en av ägarna till företaget Smoofit AB, som arbetar med IoT-lösningar. Han började sin karriär på Saab Underwater Systems i Motala innan han gick vidare till Ericsson i Linköping. Han har även arbetat på Autoliv i Linköping innan han startade eget företag. 

Anneli Axelsson

Anneli Axelsson

Ledamot
0141-20 23 33

anneli.axelsson@swedbank.se

Anneli Axelsson har mångårig bakgrund inom bank och är idag företagsrådgivare och näringslivsansvarig för Swedbank i Motala.

Emilia Hjort

Emilia Hjort

Ledamot

076-133 18 38

emilia.hjort@svenskfast.se

Emilia Hjort är kontorschef och fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Motala och var med och byggde upp bobutiken i Motala när den startades 2015.

Magnus 800

Magnus Åkesson

Ledamot

0703 - 01 81 83
magnus.akesson@pointproperties.se

Magnus Åkesson jobbar som vd på Point Properties. Han är civilingenjör inom fastighetsekonomi och juridik, och har i närmare två decennier arbetat på olika ledande bolag inom förvaltning och projektutveckling. Främst med inriktning på handelsfastigheter, centrumanläggningar och stadsdelscentrum.

Hittar du inte vad du söker?