De underhåller på Motalagalan 2021!

Linda Ålund och Anna Edman bildar tillsammans med sitt 6-mannaband, Sisters of Soul. Ett gäng rutinerade artister som älskar att musicera med varandra och interagera med publiken. Sisters of Soul ser verkligen fram emot att få bjuda på ett proffsig och färgsprakande framträdande på årets Motalagala.

Två uppklädda kvinnor som sjunger och dansar

Sisters of Soul har lång erfarenhet från musikbranschen, med spelningar i Shanghai, London, Berlin Gnesta och Paris inför tusentals åskådare. Precis som för övriga artister har det dock varit paus i showandet under pandemin.

– Som vi har längtat efter musiken och publiken! Att få njuta av rockiga toner, lekfull pop och fartfylld soul. Energin och glädjen mellan oss och er som en lång lycklig och härlig Hollywoodfilm hälsar tjejerna som inte är helt obekanta med Motala.

– Förutom att vi använt Motala som pit stop vid seglatser på Göta Kanal så har vi haft äran att lira på olika ställen för olika företag genom åren. Nu var det alldeles för länge sedan, äntligen får vi möta alla vackra Motalabor igen!

Stefan Odelberg är entertainern och programledaren som med hjälp av magi får publiken att häpna och känna sig delaktig. Han har medverkat i flertalet TV- och scenproduktioner där Diggiloo, Bingolotto och Melodifestivalen är de mest välkända. När Motalagalan arrangerades senast 2019, bjöd han gästerna på en så magisk kväll att han återigen är kvällens konferencier.

– Jag minns den fantastiska publiken, så många glada förväntansfulla gäster. Det blev många skratt när jag intervjuade Andreas Norlén, det var kul. Sist men inte minst så minns jag självklart hela upplägget och känslan av att ha varit med i ett lyckat projekt. Jag ser fram emot nya minnen på årets Motalagala!

Stefan Odelberg årets konferencier

Allkonstnären Linda Bengtzing, kanske mest känd från Melodifestivalen är årets gästartist på Motalagalan. Artisten som alltid ger allt har varit mycket i Motala.

Jag ser verkligen fram emot att komma till Motalagalan. Jag har bara härliga minnen från Motalapubliken sedan tidigare, och just nu är man ju extra peppad på att få komma ut och spela igen efter ett och ett halvt år i någon form av isolation säger Linda förväntansfullt.

Publicerad: 27 oktober 2021
Senast uppdaterad: 08 november 2021

Hittar du inte vad du söker?