Hans hus utsågs till Motala kommuns häftigaste hem 2022

Antal röster har blivit räknade och vi har en vinnare! Motala kommuns häftigaste hem 2022 är Lord Mark Henrikssons hem på Johannesbergsgatan.

Johannesbergsgatan

Under morgonens Sjöstadsmorgon då vi fick veta mer om Årets företagare Joacim Larrson, vd för Kona sports, avslöjades det vem av Motala kommuns häftigaste hem tre finalisterna som fått flest röster i årets tävling.

Och vinnare blev Johannesbergsvägen! Den som passerar Lord Mark Henrikssons hem intill Motala ström förstår direkt att här bor en färgstark individ. En rundvandring i hans hem är verkligen något utöver det vanliga och en fröjd både för öga och sinne.

>> Klicka här för att läsa hela reportaget och se fler bilder på huset.

Varför har du Motala kommuns häftigaste hem?

– Jag tycker att jag har en tilltalande smak och det verkar vara fler som tycker det. Jag har hittat min egen stil, som visserligen varierar men den har ändå en röd tråd. Varje rum här hemma har sin inriktning. Jag har inte behövt kompromissa eftersom jag bor ensam. Det har varit väldigt spännande att göra den här resan. Det har faktiskt kommit fram flera personer som sett att jag är med i tävlingen och som berättat att de har lagt sin röst på mig, berättar Mark.

Hur kommer du att fira?

– Jag ska nog unna mig ett spabad. Telefonen har gått varm sedan vinsten avslöjades det kan vara skönt med en liten paus. Sen är det faktiskt min födelsedag idag också så jag har dubbel anledning att fira. Så en tårtbit blir det nog.

Mark vann förutom äran även färg och tapet från Colorama till ett värde av 10 000 kronor.

Hur kommer du använda din vinst?

– Jag har en idé i bakhuvudet och det är att sätta matta i min innertrappa! Jag har två långhåriga katter som fäller en hel del.

På andra plats i tävlingen kom Haget i Kristberg där Anna Hall med familj bor. De vinner en valfri batteridriven produkt från Connys skog & trädgård till ett värde av 3 000 kr. >>Klicka här för att läsa reportaget om deras hem.

På tredje plats kom Annie och Jeff Thorén gula nybyggda hus granne med Boren. Familjen vinner valfri inredning hos Bonnie Deluxe till ett värde av 1500 kronor. >>Klicka här för att läsa mer om deras huset.

Tre olika lägen, tre olika hem lika fantastiska. Bakom tävlingen står nätverket Livet i Motala som samlar mäklare, fastighetsägare, banker och husbyggare verksamma i Motala

Publicerad: 25 november 2022
Senast uppdaterad: 25 november 2022

Hittar du inte vad du söker?