Informationsträff: Konferenser i Motala kommun

Motala kommun har sett över sina rutiner för konferenser och landat i nya riktlinjer. I samband med detta har man tagit fram fem konferenspaket som kommer att direktupphandlas. Intresserade leverantörer bjuds nu in till en informationsträff den 19 mars.

Konferensrum med stolar och bord där det ligger pennor och papper utlagda.

Motala kommun har sett över sina rutiner för hur man bokar och genomför konferenser och landat i nya riktlinjer för interna konferenser. Utifrån dessa riktlinjer har kommunen tagit fram fem konferenspaket som kommer att direktupphandlas. Kommunen kommer att genomföra en direktupphandling till leverantörer inom ett visst geografiskt område (närområde). Kraven i upphandlingen bygger på de interna riktlinjer som kommunen har tagit fram.

För att potentiella leverantörer ska kunna få mer information om detta kommer  Motala Kommun, tillsammans med Tillväxt Motala, bjuda in till en informationsträff angående detta, den 19 mars klockan 9–11. Träffen kommer att hållas i kommunens lokaler på Långbackagatan, mitt emot polishuset, sammanträdesrum Eken.

Vill ni redan nu ta del av förfrågningsunderlaget eller ha mer information inför träffen är ni välkomna att kontakta Julia Pantzar Hovsepian, inköpsstrateg Motala kommun, julia.pantzar.hovsepian@motala.se .

Anmäl dig till pia.axelsson@tillvaxtmotala.se

Publicerad: 01 mars 2024
Senast uppdaterad: 01 mars 2024

Hittar du inte vad du söker?