Motala Expo 2020 fullbokad!

Nu är Motala Expo 2020 fullbokad. Mässan, som arrangeras av Tillväxt Motala den 13-14 mars är Östergötlands största företagsmässa, agerar mötesplats och är det perfekta tillfället för företagare att presentera tjänster, produkter och jobb. Årets trevligaste mötesplats för Motalas företag och alla dess kunder.

Lars-Stjernkvist-scaled

Besökarna får möjlighet att träffa 130 utställare, som alla har en arbetsplats i Motala. Under mässhelgen koras som vanligt ”Årets Motalaföretag” och på mässans första dag delar Företagarna Motala & Vadstena ut priset ut till ”Årets företagare i Motala”.

Lars Stjernkvist är årets gäst på Motala Expo

Det blir en äkta östgöte med ett hjärta som klappar lite extra för barndomsstaden Motala som intar scenen på Motala Expo 2020. Politikerkändis och lokalrevyernas dröm med återkommande spektakulära uttalande och sitt karaktäristiska hår. Årets gäst på Motala Expo heter Lars Stjernkvist.

– Jag kommer gärna! En invit till födelsestaden är liksom något av en dröminbjudan! hälsar Lars och fortsätter: Risken med att bjuda in en utflyttare är att jag bara ser och pratar om det som inte längre finns kvar. Men jag lovar, jag gillar förändringen och jag tycker Motala utvecklas med en ömsint balans mellan nytt och gammalt. Hur som, jag är verkligen stolt över inbjudan att få delta i Motala Expo.

Bild på kvinna iklädd kavaj som ler in i kameran

Projektledare Johanna Sjögren är glad över mixen av företag som anmält sig till mässan, som brukar talas om i termer av Motalas viktigaste mötesplats.

– Jag tycker att vi har fått till en bra mix och hoppas att många tar chansen att närvara när dagens konferencier, artisten Magnus Bäcklund intervjuar Årets Gäst, Lars Stjernkvist. Jag är rätt säker på att vi kan utlova många härliga skratt och anekdoter från vår Sjöstad, så missa inte lördagen den 14 mars, klockan 11, säger projektledare Johanna Sjögren på Tillväxt Motala AB i ett pressmeddelande i samband med att nyheten om årets gäst publicerades.


Försäljning av varor och tjänster i hallen

Under Motala Expo 2020 tillåts direktförsäljning varor och tjänster på plats i hallen. Ett inslag som infördes förra året och som togs emot väl.

Motala Expos öppettider

Fredag 13 mars klockan 10-16 för dig som företagare
Lördag 14 mars klockan 10-15 för allmänheten

Publicerad: 24 januari 2020
Senast uppdaterad: 25 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?