Mötesplatser

Motalas näringsliv är ett myller av härliga företag med karaktär och framtidstro. Här minglar företagarna på frukostmöten och på Östergötlands största företagsmässa. En kväll i november, ger de allt på dansgolvet under årets fest, Motalagalan.

Sjöstadsmorgon

Regelbundna frukostmöten för företagare med aktuella teman och gäster. Arrangeras på plats hos ett lokalt värdföretag.

Logotyp för Sjöstadsmorgon

Motala Expo

Företagsmässan Motala Expo är årets största mötesplats för det lokala näringslivet. Ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortbyten, handslag och kramar som med sina dryga 5 000 besökare är Östergötlands största företagsmässa.

Logotyp för Motala Expo

Motalagalan

Motalagalan syftar till att sätta människor som gör bra saker för vår stad i strålkastarljuset. En galakväll med hundratals gäster, full av prisutdelningar, underhållning och förstklassig galamiddag som firar allt bra som händer i Motala!

Logotyp för Motalagalan

Östergötlands Byggbranschdag

Östergötlands Byggbranschdag är en inspirationsdag för hela den regionala och breda byggbranschen. Syfte är att få aktörer inom byggbranschen att mötas över gränserna och hitta nya samarbetsmöjligheter inom allt från miljö till framtidsvisioner samt ta del av de möjligheter som Motala har att erbjuda branschen.

Logotyp för Byggbranschdagen

Hittar du inte vad du söker?