Sisters of Soul sätter färg på Motalagalan

Linda Ålund och Anna Edman bildar tillsammans med sitt sexmannaband, Sisters of Soul. Ett gäng rutinerade artister som älskar att musicera med varandra och interagera med publiken. Sisters of Soul ser verkligen fram emot att bjuda på ett proffsig och färgsprakande framträdande på årets Motalagala.

Sisters-of-Soul

Sisters of Soul har lång erfarenhet från musikbranschen, med spelningar i Shanghai, London, Berlin och Paris inför tusentals åskådare. De har ett brett spann och hanterar förmågan att spela i alla genrer, från country och hårdrock till visa och soul via reggie och modern pop. Nu när restriktionerna har lättat är känslorna på topp.

Som vi har längtat efter musiken och publiken! Att få njuta av rockiga toner, lekfull pop och fartfylld soul. Energin och glädjen mellan oss och er, som en lång lycklig och härlig Hollywoodfilm.

Ni utlovar en riktigt färgsprakande show i Vätternrundan arena den 13 november. Vad ser ni mest fram emot?

Att få taket att lyfta med energin från våra musiker! Livemusik, ÄNTLIGEN! Inget är som att få ljudet av en bastrummas tryck i bröstet. Händerna i luften, nu kör vi!

Anna är den ljusa sidan av Sisters of Soul & Linda är den mörka sidan. När tjejerna skriver egen musik görs det under namnet Miss Winter, som de beskriver som sörmländsk countrypop med dofter av Nashville.

– Våra förebilder är allt från Aretha Franklin till Hasse och Tage, spannet är stort och det beror lite på vilken sten man lyfter på.

Publicerad: 08 november 2021
Senast uppdaterad: 08 november 2021

Hittar du inte vad du söker?