Två turistinformatörer sökes till Motala, Östergötlands sjöstad

Från mitten av juni till mitten av augusti kommer Motala, Östergötlands sjöstads turistinformation att vara öppen. Vi söker nu dig som tycker om att träffa nya människor och brinner för att få fler att upptäcka vad som finns att göra här. Med andra ord söker vi två goda Motala-ambassadörer till sommaren 2024.

Ung kille med cykelhjälm och blå Motalacykel står framför turistbod.

Arbetet är självständigt och du kommer att vara stadens ansikte utåt. Förutom att prata svenska ska det kännas naturligt att samtala på engelska. Du ska även ha god kännedom om Motala med omnejd.

Det här är sommarjobbet för dig som är ansvarsfull och vill vara en god värd för både besökare och Motalabor. Har du erfarenhet av liknande arbete premieras det. Minimiålder 18 år.

Turistinformationen kommer att vara öppen alla dagar i veckan. Utöver att bemanna turistinformationen innebär arbetet att vissa tider vara ute med vår InfoPoint-cykel och möta besökarna, liksom att till viss del vara behjälplig med sociala medier.

Tjänstgöring cirka 30 timmar per vecka enligt schema, med schemalagd arbetstid varannan helg. Två tjänster finns. Lön enligt avtal.

Välkommen att lämna din ansökan till upplev@motala.se senast den 31 mars 2024.

—–

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta turism- & besöksnäringsutvecklare Pia Axelsson på upplev@motala.se eller 0141-10 12 03.

Publicerad: 26 februari 2024
Senast uppdaterad: 27 februari 2024

Hittar du inte vad du söker?