Dream Designs i nya lokaler

Hösten 2016 öppnade Emma Filipsson bröllopsbutiken Dream Designs på Poppelgatan i Motala och sedan start har utvecklingen hela tiden gått framåt och det senaste året har varit långt över förväntan.

Dream-Designs-brollopsbutik-i-Motala-2-1

Den ökade försäljningen och efterfrågan på Emmas produkter och tjänster gjorde att den befintliga lokalen inte längre räckte till och vid årsskiftet togs beslutet att byta till en ny större lokal. Precis i samma veva blev en av grannlokalerna ledig, vilken passade behoven och önskemålen perfekt. Den nya lokalen har under sommaren renoverats och förra veckan kunde verksamheten äntligen flytta in.

Emma som också firar ett nytt samarbete med en svensk designer av brudklänningar, Helena Granby design, valde att under lördagskvällen anordna en VIP-kväll för blivande brudar.

Inspiration och drömmar

Helena Granby som är baserad i Sundsvall åkte hela vägen ner till Motala med sin nya brudkollektion. Under kvällen blev det modevisning, mingel, provningar och Emma hade även ett par av sina samarbetspartners inom bröllop på plats i butiken som utställare så att kvällens gäster även kunde inspireras av bröllopstårtor, bröllopsfotografering, smycken och vigselkuddar.

Kvällen blev mycket lyckad, berättar Emma Filipsson, och avslöjade att flera av de blivande brudarna hittade sin drömklänning under kvällen – och alla gick hem med en mängd ny inspiration inför de kommande bröllopen nästa år.

Jag är så glad och lycklig över att få vara en del av så många fantastiska ögonblick, och att så många blivande brudar och baltjejer väljer att komma till mig för att få hjälp att hitta sin drömklänning känns väldigt ärofullt, berättar Emma.

Långväga besökare

Emma berättar om de många långväga resande kunderna som besöker butiken. Något hon är extra stolt över.
– Jag har många långresande kunder från hela Mellansverige och även kunder från Skåne och ända upp till Norrland, berättar Emma.
– Nu när jag verkligen har börjat bli etablerad på marknaden och har ett fint rykte om god service och ett bra utbud känns det ännu roligare att kunna erbjuda mina kunder en bättre och mysigare butiksmiljö. Jag är så nöjd med den nya lokalen som är större, ljusare och luftigare, fortsätter hon.

Det är en spännande resa jag gjort så här långt och nu hoppas jag att den kommer fortsätta utvecklas ännu mer!

Johanna Sjögren

Älskar att skriva om Motala och dess landsbygd, men även lokala företagshistorier. Det finns många intressanta personligheter i vår vackra kommun.

Publicerad: 02 oktober 2019
Senast uppdaterad: 27 april 2022

Hittar du inte vad du söker?