Enade motalaföretag på Skandinaviens största industrievent

Kommande megatrender. Snabb utveckling av nya tekniker. En världsmarknad i förändring. Som Skandinaviens största industrievent tar Elmia Subcontractor taktpinnen mot en stark framtid. Under gemensam motalaflagg ställer åtta lokala företag ut – för sjunde året i rad.

monter1

Ställer ut gör företagen Motala Maskinteknik, AGAB Pressautomation, Motala Verkstad Group, Motala Plast och Verktygs AB, NordiQ, Temec, Bimex och Bröderna Carlsson, för att visa upp sina produkter för mässans besökare. Den gemensamma satsningen görs för sjunde året i rad, och flera av företagen har varit med sedan start.

Genom att ställa ut tillsammans blir exponeringen bättre och arbetsinsats och kostnad delas på. Mässdeltagandet blir dessutom både roligare, enklare och förhoppningsvis mer effektiv på det här sättet. Montern marknadsför samtidigt platsen Motala och uppvisar en stark och samlad bransch.

På plats under samma paraply

Elmia Subcontractor hålls i Jönköping den 12-15 november, och Tillväxt Motala tillsammans med de utställande företagen kommer att vara på plats samtliga dagar.

– Vi vill skapa affärsnytta för våra medlemmar, därför är det en självklarhet för oss att vara på plats där det händer. Sedan såg både vi och våra medlemmar en vinst i att vi gör det tillsammans, både ekonomiskt och när det kommer till nätverkande, säger Fredrik Bagge, Tillväxt Motala.

NordiQ – ett av de företag som ställer ut under veckan.
Bröderna Carlsson AB.
MVG Group ställer också ut under veckan.

Publicerad: 14 november 2019
Senast uppdaterad: 25 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?