Följ med till Elmia Subcontractor!

Varje år samlar vi de företag i Motala som är intresserade och ställer tillsammans ut på Elmia Subcontractor i Jönköping, norra Europas ledande underleverantörsmässa. Många röster hävdar att det här är tillverkningsindustrins främsta arena där industrins samlade kunskap och kompetenser möts för att skapa nya lösningar och utveckla industrin.

Elmia Subcontractor

Elmia Subcontrator är en internationell mässa med utställare från 30 länder som arrangeras varje år på Elmia i Jönköping. I år hålls mässan den 14–16 november. Här möts industrins experter för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andra. Mässan är renodlad av enbart underleverantör till tillverkningsindustrin och varje år grundläggs affärer för flera miljarder kronor.

Tillväxt Motala vill skapa affärsnytta för våra medlemmar och vill därför vara på plats tillsammans med våra medlemmar på Elmia Subcontractor under gemensamt paraply. För åttonde gången projektleder Tillväxt Motala en samlingsmonter där medlemsföretagen får möjlighet att ställa ut på mässan. Syftet med projektet är att samverkan mellan lokala industriföretag för att marknadsföra dels sig själv, dels Motala Östergötlands Sjöstad och dess företag. 

Om ni intresserade av att hänga med Tillväxt Motala och andra Motalaföretag till Elmia Subcontractor finns möjligheten fortfarande kvar men först till kvarn! Sista anmälningsdag är 24 april.

Vill du veta mer?
Hör av er till Sakis Karagias, projektledare.
sakis.karagias@tillvaxtmotala.se eller 0141-10 12 09 | +46 (0)76 – 102 48 19

Publicerad: 05 april 2023
Senast uppdaterad: 05 april 2023

Hittar du inte vad du söker?