Handslag för en företagsmiljö i toppklass

Arbetsgrupp_foretagsklimat-scaled

Nu är det taget – ett handslag för en företagsmiljö i toppklass. Under Sjöstadsmorgon i kommunhuset tog Motala kommun och Tillväxt Motala i hand på att arbetet med att underlätta för det lokala näringslivet går vidare.

Syftet med handslaget är att markerar vikten av det gemensamma arbetet med att skapa en förbättrad företagsmiljö i Motala.

Handslaget togs av Kenneth Söderman, 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen och Magnus Lindberg, vd Tillväxt Motala AB.

Under Sjöstadsmorgon i kommunhuset fick omkring hundra företagare, politiker och tjänstepersoner ta del av handslaget.

Ett av våra mål är en företagsmiljö i toppklass. Detta handslag är en viktig signal för att vårt arbete tillsammans fortsätter, säger Kenneth Söderman.

Arbetet med en förbättrad företagsmiljö har hög prioritet och ligger dem båda varmt om hjärtat.

Ett gott företagsklimat är en viktigt förutsättning för att Motalas näringsliv ska utvecklas i rätt riktning. Att Tillväxt Motala och kommunen arbetar hand i hand för att nå en företagsmiljö i toppklass ger en styrka och en tydlighet gentemot företagarna, säger Magnus Lindberg .

Magnus fortsätter:

Det är viktigt att arbeta tillsammans med de företag som finns i kommunen samtidigt som vi vill locka fler att etablera sig hos oss. Vi behöver fortsätta att jobba med vårt varumärke – Östergötlands sjöstad och visa på alla fördelar med att finnas och växa som företag i vår fina kommun. Tillsammans skapar vi en positiv företagsanda, säger Magnus.

Under Sjöstadsmorgon fick deltagarna även ta del av information om hur det går för näringslivet i Motala, hur kommunen arbetar med tillgänglighet och vad ett rivstartsmöte är.

Nästa Sjöstadsmorgon – En svensk klassiker gästar sjöstadmorgon 27/3


Publicerad: 31 januari 2020
Senast uppdaterad: 14 juni 2021

Hittar du inte vad du söker?