Innovation och inspiration på Furulid

Morgonens välbesökta Sjöstadsmorgon med tema innovation i Equmeniakyrkan, Furulid blev mycket trevlig och stämningsfull. Alla gäster imponerades av den mäktiga byggnaden som ritats av Per Dockson.

equmeniakyrkan_montage

Morgonen bjöd på flera intressanta punkter där projektledare Gunnar Henriksson berättade för oss hur byggprocessen av kyrkan har gått till, allt ifrån idé till invigning. Dagens gästföreläsare Micke Trieb, Smoofit pratade om smarta hem och hur snabbt utveckling går just nu. Han är verkligen i ropet då han är en av tre nominerade på Motalagalan till priset ”Årets innovation”.

Motala kommuns Jan Holmberg berättade om allt spännande som händer under Innovationsveckan, vecka 45.

Dagen avslutades med att projektledare för Motalagalan, Tillväxt Motalas Christina Gyberg uppdaterade om status på Motalagalan, att biljetterna nu är slutsålda och att vi alla förstås ser fram emot årets stora fest.

– En fantastiskt trevlig Sjöstadsmorgon, så roligt att se flera nya ansikten. Sedan får jag alltid en känsla att vilja veta mer, Motalas näringsliv har så många guldkorn och dessa försöker vi lyfta. Varmt välkommen den 29 november då gästar vi Motalas nyaste hotell, Carl Friman avslutar Johanna Sjögren, projektledare på Tillväxt Motala.

Publicerad: 25 oktober 2019
Senast uppdaterad: 25 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?