Kulturen som tillväxtfaktor

Hösten på Coffice inleds med Sjöstadslunch den 2 september där våra lokala företag i branschrådet Kulturella näringar står som värd.

sjostadslunch

Fokus för lunchen ligger på hur vi med gemensamma krafter kan öka kommunens utveckling, attraktivitet, identitet och tillväxt. Vi får en inblick i Kulturföretagarnas roll och möjligheter i näringslivet och den kommunala verksamheten.

Hösten tar ordentlig fart på Coffice när drop-in frukostarna startar upp igen efter sommaruppehållet. Här blir det fokus på miniutbildningar i olika efterfrågade ämnen som bygglov och alkoholtillstånd men även aktuella gäster från näringslivet. Coffice är en mycket viktig mötesplats för näringsliv och kommun.

– Vi hoppas att höstens utbud kommer uppskattas av våra besökare och tar gärna emot tips på ämnen eller önskegäster, hälsar Johanna Sjögren, projektledare för Coffice.

Sjöstadslunch på Coffice

Konceptet ger dig möjlighet att lyssna till spännande föreläsare, njuta av god lunch och mingla med företagare, entreprenörer, studenter och företagsrepresentanter. Ett sätt att utöka ditt nätverk och kanske även en möjlighet till nya affärer och samarbeten.

Att delta är kostnadsfritt och det bjuds alltid på enklare lunch.

Publicerad: 29 augusti 2019
Senast uppdaterad: 25 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?