Lansering av Sjöstadshäftet

Tillväxt Motala och Motalaföretaget Cardskipper ligger bakom det lokala digitala presentkortet Sjöstadskortet. Nu lanserar man även ett digitalt rabatthäfte som stöttar föreningslivet.

Sjöstadshäftet det digitala rabatthäftet som säljs till förmån för föreningslivet

Det känns fantastiskt fint att bidra till alla föreningar i Motala kommun nu får möjlighet att sälja Sjöstadshäftet. Många klubbar har haft det tufft under pandemin och behöver nu allt stöd de kan få för att upprätthålla sin verksamhet. Vi hoppas att så många föreningar som möjligt registrerar sig, helst före den 17 september, för att inte missa säljstarten uppmanar Joakim Schelin ägare till Cardskipper.

Det lokala näringslivet sponsrar alltså kommunens föreningar med fina erbjudanden något som Tillväxt Motala arbetat med ett tag.

-Vi är oerhört glada över att näringslivet ställer sig bakom Sjöstadshäftet och vi är övertygade om att detta ska generera merförsäljning för våra lokala företag säger Tillväxt Motalas vd Magnus Lindberg hoppfullt.

Sjöstadshäftet är ett digitalt rabatthäfte som säljs till förmån för föreningslivet i Motala. Det kommer att finnas ett höst/vinter häfte och ett vår/sommar. Samtliga föreningar i kommunen får nu chansen att registrera sig som säljare. Sjöstadshäfte kostar 200 kr av dessa går 125 kr till den klubb som köparen väljer att stötta. Säljstart sker den 17 september.

Registrera din förening här >>

Läs mer här: www.sjostadshaftet.se

Publicerad: 10 september 2021
Senast uppdaterad: 24 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?