Magisk kväll med Odelberg

Stefan Odelberg är entertainern och programledaren som med hjälp av magi får publiken att häpna och känna sig delaktig. Han har hunnit medverka i flertalet TV- och scenproduktioner där Diggiloo, Rock of 80’s och Melodifestivalen kanske är de mest välkända för den bredare publiken. Nu axlar han rollen som konferencier på årets Motalagala.

Svarvitt porträtt av Stefan Odelerg som spexar och pekar mot kameran.

Vad ser du mest fram emot under kvällen?

– Jag ser fram emot att möta publiken, jag älskar att underhålla och styra en kväll balanserat mellan humor och energi. När jag står på scen ger jag 200% och jag skall se till att alla blir sedda denna afton. Min uppgift tillsammans med övriga inblandade är att skapa en kväll som ingen skall glömma. Det tänker jag göra!

Stefan har arbetat i underhållningsbranschen i över två decennier och är en mycket uppskattad multitalang. Kombinationen av att vara påläst och samtidigt ha sinnesnärvaro för att kunna improvisera är hans största styrka och lovar gott för kvällen.

Motalagalan arrangeras för att hylla entreprenörer, förebilder och eldsjälar. En kväll att inspireras av.

Varför tror du det är viktigt att lyfta entreprenörer?

– För att ge dem en boost och visa att de har lyckats, att det är värt att fortsätta. Det är också viktigt att visa upp den bredd av entreprenörer och eldsjälar som finns. De som vinner har ju gjort någonting rätt och då kan de i sin tur motivera andra, både nya och redan existerande idémakare.

Publicerad: 06 november 2019
Senast uppdaterad: 25 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?