Marika Carlsson gästar Motalagalan!

Korad till årets kvinnliga komiker två gånger, programledare och talkshowvärd i radio. Nu kan vi även avslöja att hon blir konferencier på Motalagalan 2022! Den 12:e november intar Marika Carlsson scenen i Lokverkstan.

marika

Lagom till tioårsjubileet är vi väldigt glada över att få vara tillbaka i Lokverkstan, där allt en gång började. Nu står det även klart att det är Marika Carlsson som kommer att vara konferencier under Motalagalan.

– Vi är mycket glada för att Marika har möjlighet att vara vår konferencier på Motalagalan. Hon har precis avslutat en succéartad höstturné med föreställningen ”Smalast när man dör vinner”, säger Christina Gyberg, projektledare för Motalagalan på Tillväxt Motala.

–  Marika är en fantastisk estradör med en oerhörd bredd, fortsätter hon. 

Högt tryck på biljetterna

Med en dryg månad kvar till Motalagalan har det redan sålts över 400 biljetter.  Vanligtvis brukar Motalagalan ta in cirka 500 gäster men det stora intresset bäddar för fler.
– När vi nu har glädjen att fira Motalagalans tioårsjubileum i Lokverkstan känns det bra att lokalens kapacitet öppnar för möjligheten att utöka antalet gäster så att alla som vill kan vara med på höstens stora festkväll.

Motalagalan arrangeras lördagen den 12:e november och under galan kommer det att delas ut tio priser inom nio olika kategorier.
– Det är glädjande att vi har fått in så många nomineringar och arbetet har flutit på bra för våra prisutdelare. Nästa vecka släpps namnen på de nominerade finalisterna, berättar Christina.

Porträtt av Christina Gyberg

En viktig symbol för Motalas näringsliv

Motalagalan summerar det gångna året genom att lyfta fram de företag och individer som tar täten och går före.
– Det här är en kväll där vi hyllar alla de som tar ut svängarna lite extra och har modet att pröva ny mark. Motalagalan har blivit en symbol för att vi har lämnat Jantelagen bakom oss och låter de som vågar kasta sig ut och prisas för det, säger Christina.

Tillväxt Motalas ambition som arrangör och initiativtagare är att leverera en upplevelse av högsta kvalitet. Lokverkstan kommer att ta emot gästerna med glitter och glamour.

–  Det känns väldigt roligt att vara tillbaka i den här fantastiska lokalen som minner om vår historia och Motalas industriarv, avslutar Christina.

Publicerad: 07 oktober 2022
Senast uppdaterad: 07 oktober 2022

Hittar du inte vad du söker?