Motala Expo 2019 fullbokad

Så var Motala Expo 2019 fullbokad. Mässan, som går av stapeln 15-16 mars är Östergötlands största företagsmässa, agerar mötesplats och är det perfekta tillfället för företagare att presentera tjänster, produkter och jobb.

Andreas_Norlen_expo

Besökarna får möjlighet att träffa 130 utställare, som alla har ett arbetsplats i Motala. Under mässhelgen koras som vanligt Årets Motalaföretag och på mässans första dag delar Företagarna Motala & Vadstena ut priset ut till årets företagare i Motala.

Sveriges talman är årets gäst på Motala Expo

Det blir en minst sagt högaktuell gäst som intar scenen på Motala Expo 2019. Sveriges talman, Andreas Norlén, med rötter i just Motala, blir årets gäst på Östergötlands största företagsmässa.
– Jag ser fram emot besöket!, hälsar Norlén som kommer gästa mässan lördagen den 16 mars kl 11.00.

– Vi är mycket stolta och glada över att få besök av Andreas Norlén och uppskattar såklart att talmannen mitt i sitt viktiga arbete har prioriterat vår förfrågan. Vi vet ju sedan tidigare att Andreas verkligen brinner för Östergötlands, och Motalas utveckling och jag vågar lova en mycket intressant intervju. Det blir givetvis mässans höjdpunkt, säger projektledare Maggan Hagman på Tillväxt Motala AB i ett pressmeddelande i samband med att nyheten om årets gäst publicerades.

Försäljning av varor och tjänster i hallen

Under Motala Expo 2019 tillåts för första gången utställare att direktsälja varor och tjänster på plats i hallen. Ett nytt inslag som förväntas göra succé!

Vill du läsa mer om Östergötlands största företagsmässa så kan du göra det här.

Motala Expos öppettider:
Fredag 15 mars klockan 10-16 för dig som företagare
Lördag 16 mars klockan 10-15 för allmänheten

Kontakt
Margareta Hagman, Projektledare Motala Expo:
0141-101 204 // 070-28 98 796

Publicerad: 10 januari 2019
Senast uppdaterad: 24 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?