Nytt datum för Motala Expo 2022

Traditionsenligt arrangeras Motala Expo alltid i mars men i år får man vänta till 20-21 maj för att besöka mässan som anses vara Motalas viktigaste mötesplats för affärer. Ett val som arrangören tvingas göra för att undvika ännu ett inställt arrangemang.

Motala_Expo_Petter_Blomberg

Den högsta smittspridningen sedan pandemins start i kombination med tuffa restriktioner fick arrangören Tillväxt Motala att inse att Motala Expo låg i farozonen – igen.
– Vi har slitits mellan hopp och förtvivlan gällande årets mässa och insåg till slut att vi inte kunde utsätta våra utställare för ovissheten, säger Johanna Sjögren projektledare för Motala Expo.

Samtliga utställare har fått möjlighet att svara på frågan om man vill och har möjlighet att ställa ut i maj. Då majoriten svarade ja skjuter man nu på arrangemanget till den 20-21 maj. Bokningen har varit öppen för Tillväxt Motalas medlemmar sedan december men öppnas nu för alla som har ett arbetsställe i Motala kommun.
– Vi vill förstås premiera våra medlemmar som ju är navet i vår verksamhet. Som medlem i Tillväxt Motala bidrar man till Motalas utveckling samt ett förbättrat företagsklimat, det ska givetvis löna sig, förklarar Johanna Sjögren.

Ser fram mot en fantastisk mässa

Motala Expo har med gemensamma krafter utvecklats till ett starkt varumärke och näringslivsmässan i Motala anses vara en av regionens vassaste. 2020 var man först i Sverige med att ställa in när pandemin svepte in över landet, även 2021 blev ett år utan Motala Expo. Men 2022 gör mässan nu alltså comeback, men i maj.
– Nu hoppas vi att bokningen tar fart, det kan ju finnas de som inte har möjlighet att ställa ut i mars, som får chansen nu. Vi ska göra allt för att det ska bli ännu en fantastisk mässa, säger Johanna.

Motala Expo är företagsmässan för Motala kommuns näringsliv. Årets trevligaste mötesplats för Motalas företag och alla dess kunder. Ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortsbyten, där handslag och kramar i år byts ut mot mer smittfria alternativ. Mässan genomförs traditionsenligt under två dagar. Fredagen har företagsinriktning och lördagen riktar sig mer mot allmänheten. 2019 års Motala Expo besöktes av nästan 7 000 personer och 130 utställare fanns på plats i Vätternrundan Arena.

Motala Expo arrangeras av Tillväxt Motala och har som övergripande syfte att skapa affärer och ett ökat nätverk för Motalas företag i syfte att stimulera tillväxt och visa upp det företagsamma Motala.

Öppettider för Motala Expo:
Fredag 20 maj kl. 10-16
Lördag 21 maj kl. 10-15
Fri entré.

För mer information kontakta:
Johanna Sjögren, Tillväxt Motala AB- projektledare för Motala Expo
johanna.sjogren@tillvaxtmotala.se
Mobil: 073-027 51 57

www.motalaexpo.com

Publicerad: 27 januari 2022
Senast uppdaterad: 27 januari 2022

Hittar du inte vad du söker?