Sjöstadskortet lanseras nu även för privatpersoner!

Nu kan även privatpersoner ge bort ett Sjöstadskort till nära och kära. Perfekt i dessa tider när vi uppmanas till att inte handla men ändå självklart önskar stötta våra lokala näringsidkare.

Man iklädd tomteluva håller i ett paket

– Årets julklapp! Efterfrågan har varit väldigt stor så vi är så glada att ro det här i land lagom till julhandeln startar, säger Tillväxt Motalas VD tillika initiativtagaren till Sjöstadskortet Magnus Lindberg som tillsammans med Motalaföretaget Cardskipper gjort det hela möjligt.

Pandemin har fört med sig en insikt hos många invånare, att det faktiskt gör skillnad att handla lokalt. Ger man bort ett Sjöstadskort så gynnar man automatiskt det lokala näringslivet då det endast är giltigt inom Motala kommun. Många Motalabor har dessutom redan fått ett Sjöstadskort av sin arbetsgivare, sin hyresvärd eller vid köp av ny bil och insett hur smidigt det är att nyttja.

Drygt 50 butiker är anslutna som inlösande butiker och de blir allt fler.

– Utbudet är fantastiskt brett, vi har allt från körskolor till smyckesbutiker, små butiker som kedjor. Jag lovar att det finns något för alla! Ge bort ett Sjöstadskort och ingen ber dig om kvitto, säger Magnus och skrattar som tomten.

Läs mer och ge bort ett Sjöstadskort här>>

Publicerad: 26 november 2020
Senast uppdaterad: 26 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?