Motala på plats under Skandinaviens största industrievent

Elmia Subcontractor är Skandinaviens största event inom industrin, med närmare 1200 utställare från cirka 30 länder. Allt från kommande trender till ny teknik är heta samtalsämnen och Fredrik Bagge, projektledare från Tillväxt Motala, menar att det är en självklarhet för Motalas industriföretag att vara på plats.

Fyra personer står på mässa.

Mässan säger sig vara en av årets viktigaste dagar för den som som är inköpare, produktutvecklare, designer och företagsledare. Utvecklingen inom tillverkningsindustrin går snabbare än någonsin och att hålla sig uppdaterad för att stå stark i konkurensen har aldrig varit viktigare. Det är inte längre ”business as usual”, menar arrangören.

Första mässdagen har nu gått av stapeln och de medverkande motalaföretagen har, precis som tidigare år, ställt ut under gemensam Motalaflagg. Ställer ut gör företagen Motala Maskinteknik, AGAB Pressautomation, Motala Verkstad Group, Motala Plast och Verktygs AB, NordiQ, Temec, Bimex och Bröderna Karlsson, för att visa upp sina produkter för mässans besökare.

Den gemensamma satsningen görs för sjunde året i rad, och flera av företagen har varit med sen start.

En vinst att ställa ut tillsammans

– Vi vill skapa affärsnytta för våra medlemmar, därför är det en självklarhet för oss att vara på plats där det händer. Sedan såg både vi och våra medlemmar en vinst i att vi gör det tillsammans, både ekonomiskt och när det kommer till nätverkande, säger Fredrik Bagge, Tillväxt Motala.

Fredrik, projektledare för Motalamontern, är nöjd med första dagen, som varit en mjukstart inför resten av veckan.
– Det är en glädje över att vi äntligen är igång, och vi ser fram emot fantastiska dagar, avslutar han.

Elmia Subcontractor hålls i Jönköping den 12-15 november, och Tillväxt Motala tillsammans med de utställande företagen kommer att vara på plats samtliga dagar.

Publicerad: 12 november 2019
Senast uppdaterad: 25 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?