Spännande start för Rim på Lazokia Beauty Zone

17 januari i år slog portarna upp till Lazokia Beauty Zone. Salongen på Strandvägen 2, drivs av Rim Nassour, och erbjuder ett helhetskoncept inom skönhet.

Screenshot_20190206-161059_Facebook

Den starka målsättningen att starta bolaget har hos ägaren Rim Nassour funnits länge, men vägen till öppningsdagen har fått ta sin tid. Rim kom till Sverige för snart tre år sedan, redan då fast besluten om att sätta planen i verket.

Rim bestämde sig i uppstartfasen för att ta kontakt med NyföretagarCentrum i Motala, då hon förstod att det skiljer en del att driva företag i Sverige, mot vad hon tidigare var van vid. Via NyföretagarCentrum deltog hon bland annat i den grundläggande starta eget-kursen.
– Både NyföretagarCentrum och Tillväxt Motala AB har varit otroligt hjälpsamma och har bidragit med kunskap om såväl uppstart av företag till att hitta lokal, och jag känner att fortsatt hjälp finns om jag så behöver.

För att lära sig språket och de regelverk som finns att följa i Sverige bättre arbetade Rim innan uppstarten av Lazokia Beauty Zone också som ekonomiassistent.

Ett samlat koncept och unika behandlingar

Rim observerade tidigt att Motala saknade ett koncept som samlade hårsalong, massagebehandlingar samt hårborttagning under samma tak.

Jag märkte också att motalaborna ofta åkte till de större grannstäderna för att göra dessa behandlingar.

Efter en marknadsanalys vågade entreprenören satsa på att ta en helt ny ansiktsbehandlingteknik till Motala: Synergi+.
– Jag är väldigt nöjd med mitt beslut, och jag är tacksam att ha möjlighet att göra det jag så längre drömt om. Jag rekommenderar alla som har en affärsidé att faktiskt göra den till verklighet. Om man bara villl – så kan man!

Rims målsättning har hela tiden varit att erbjuda prisvärda produkter med kundens behov i fokus. Satsningen har också inneburit ökade arbetstillfällen, då tre personer i dagsläget fått anställning.
– Jag är säker på att vi inom kort kommer kunna erbjuda ett ännu större utbud.

Lazokia Beauty Zone besöker du på Strandgatan 2 i Motala. Vill du läsa mer om de behandlingar som salongen erbjuder kan du göra det via deras hemsida eller BokaDirekt.

Publicerad: 07 februari 2019
Senast uppdaterad: 29 april 2022

Hittar du inte vad du söker?