Succé – över 4 000 utskickade Sjöstadskort!

Sjöstadskortet har tagits emot med öppna armar i rådande kristider. 32 lokala företag har anslutit sig till Sjöstadskortet och över 4 000 presentkort har delats ut till medarbetare, samarbetspartners och kunder!

Smartphone ligger på ett bord. På skärmen ser man ett sjöstadskort.

Sjöstadskortet är ett lokalt och digitalt presentkort för företag som är enkelt och smidigt att ge bort. I slutet av sommaren kan även privatpersoner ge bort ett Sjöstadskort i present. Presentkorten är enkla att beställa, det är dessutom smidigt för verksamheter att ansluta sig och lika lätt för mottagaren att använda dem.

Allt sker genom appen Cardskipper, vilket ger en helt papperslös hantering med minimal miljöpåverkan jämfört med presentkort i plast eller papper. Som företag kan du teckna avtal och ansluta ditt företag till Sjöstadskortet och/eller ge bort Sjöstadskortet till dina anställda eller kunder, läs mer här!

Hur går det till när man fått ett Sjöstadskort? Personerna som mottagit presentkorten får ett sms med en länk där han eller hon kan registrera sig och ladda ner appen. På plats på restaurangen eller butiken, där presentkortet är giltigt, aktiverar mottagaren den digitala checken och därefter är det fritt fram att använda den. Ett enklare sätt att gynna det lokala näringslivet får man leta efter!

Utöver de 4000 presentkorten som nu är utdelade kommer ytterliggare ca 300 presentkort att skickas ut i slutet av veckan.

Publicerad: 24 juni 2020
Senast uppdaterad: 26 januari 2023

Hittar du inte vad du söker?