Välkommen till vårens näringslivsevenemang!

Skarmavbild-2020-01-21-kl.-08.51.22

Årets första Sjöstadsmorgon är snart fullbokad, men under 2020 anordnas som vanligt ett stort antal evenemang för dig som är företagare eller företagsreprestentant i Motala kommun.

Det bjuds under året bland annat in till spännande Byggbranschdagen, Motala Expo – Östergötlands största företagsmässa och självklart fler populära Sjöstadsmorgon!

Sjöstadsmorgon 27 mars
Grundtanken med En Svensk Klassiker var att samordna de fem loppen under ett tak för att motivera till motion och träning året runt. Det har lyckats långt över förväntan och fört med sig många fler positiva effekter än någon kunde ana. Fredagen den 27 mars arrangeras Sjöstadsmorgon på temat – det vill du bara inte missa.

Sjöstadsmorgon 25 september
Det populära inslaget politikerutfrågning återkommer över i höst, då de folkvalda kommer att frågas ut om leverans och planer på de mest aktuella områdena såsom bostäder, företagsklimat och etableringsprojekt.

näringslivskalendern hittar du vårens alla kommande evenemang kopplade till näringslivet.


Såhär lägger du till evenemang i din kalender – med en knapptryckning!

Du vet väl om att du enkelt kan ladda ned evenemangen till din egen kalender? Scrolla ned till slutet av sidan på det evenemang du till lägga till och klicka på knappen + Lägg till i Google Kalender för att lägga till i din Google Kalender eller på + Exportera till iCal för att lägga till händelsen i din kalender-app.

Lägg till i kalender

Publicerad: 21 januari 2020
Senast uppdaterad: 07 juni 2021

Hittar du inte vad du söker?