Vilka yrkesutbildningar behövs i Motala?

Hur ser ert kompetensbehov ut inom det närmsta året? Vilka yrkesutbildningar behövs i Motala? Nu ber vi alla företag i kommunen att svara på vår korta enkät och se till att vår kommun får den yrkeskompetens vi behöver.

Industri

Något som är starkt efterfrågat från företagen och Motala kommun är att få en samlad bild av hur kompetensbehovet ser ut i Motala. Nu ber vi er som företag i kommunen att svara på vår korta enkät. Vi önskar ert svar senast den 1 december 2022.

Vi kommer att använda svaren till fortsatt arbete för att stärka upp kompetensbehovet på kort och lång sikt. Något som är starkt efterfrågat från företagen och Motala kommun. Efter inventeringen kan utbildningsföretagen ansöka om möjlighet att starta upp relevanta utbildningar i Motala.

Vi kommer att kontakta de företag som visar intresse för vidare diskussion.

Tuffa tider för många

Det är riktigt tuffa tider för de flesta bolag just nu. Vi vill passa på att tipsa om att det kommer finnas möjlighet att kompetensutveckla er personal via korta kurser där lönen täcks av omställningsstudiestöd och/eller CSN-lån. En bra möjlighet att bibehålla och kompetensutveckla sin personal.

Mer information hittar ni här: Frågor och svar om regeringens omställningspaket – Regeringen.se

Publicerad: 20 oktober 2022
Senast uppdaterad: 21 oktober 2022

Hittar du inte vad du söker?